Tämä helppo, hyvä ja maukas pastaruoka ravitsee sielua ja ruumista syyspimeällä.
Näitä tarvitset:
250 g. pennepastaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
mustapippuria
chilimausteseosta myllystä
1 rkl hunajaa
100 g. vuohenjuustoa (chevre)
Laita pasta tulille. Reseptin knoppitieto: pennepasta on saanut nimensä latinan sanasta penna, joka tarkoittaa sulkaa, ja samaa sukua on englannin pen. Eli kynäpasta. Muista suolata keitinvesi reippaalla kädellä!
Silppua sipulit ja kuullota hetki öljyssä. Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki tilkalla vettä ja heitä se joukkoon. Pyöräytä hieman ja erittäin varovasti chilimausteseosta joukkoon. Anna kuplia hiljaisella tulella ainakin 5 minuuttia ilman kantta. Mausta mustapippurilla ja hunajalla. (jos olet suolannut pastan keitinveden kunnolla, et tarvitse kastikkeeseen suolaa). Kun pasta on valmista, sekoittele vuohenjuusto kastikkeen sekaan ja kaada huuhdellun pastan päälle.
Musiikki: https://www.youtube.com/watch?v=wsTdrfcauys
Nam... ei voi epäonnistua
VastaaPoista